Våre ansatte er kvalifisert til å gi kundene råd, for å oppnå de smarteste og beste kommersielle løsningene.


OSV

Vårt team av høyt dedikerte og erfarne spot- og term-meglere vil gi deg innovative globale løsninger.


Subsea

Teamet vårt som jobber med subsea har lang erfaring, både fra et praktisk så vel som et kommersielt perspektiv. Vi kan bistå deg med alle mulige behov innenfor et kompleks subsea marked og har spesial kompetanse innenfor områder som skipsmegling eller oppkjøp.


Rigg

Seabrokers dekker markedet for boreplattformer over hele verden, enten via leie og salg av samme.


Nybygg

Med intern ekspertise på nybygg kan Seabrokers levere nybygg over hele verden i OSV-segmentet, inkludert, men ikke begrenset til AHTS, PSV-er, fornybare og subsea, taubåter og lektersegmentet. Vi kan tilby oppdatert status om hvilke verft som ønsker å bygge og hvilke beddinger som er tilgjengelige.


Kjøp & salg

Seabrokers tilbyr kjøp og salg av brukte fartøy over hele verden innen OSV-segmentet, dog ikke begrenset til AHTS, PSV-er, fornybar og subsea, taubåter og lektere.


Verdivurderinger

Seabrokers utsteder verdsettelser i OSV-sektoren med hovedvekt på AHTS, PSV-er, fornybar og subsea, taubåter og lektere for ulike eiere, långivere og investorer over hele verden. Vår metode er en kombinasjon av rapportert byggepris for eiendelen (eller nybygg-paritet), nylige salg av lignende enheter, og til sist vår oppfatning av TC-markedet for lignende enheter 6 måneder fremover.

Seabrokers Renewables
Din naturlige partner i det grønne skiftet

Vår uslåelige posisjon i offshore støttefartøy-industrien gjør Seabrokers Chartering til din naturlige partner i alle faser av det grønne skiftet.

Akvakultur
Skipsmegling og maritime tjenester

Datterselskapet Skagen Ship Consulting forbedrer effektiviteten i skipsbygging og maritime prosjekter for skipsredere og oppdrettere.

Prosjektfinansiering
Prosjektfinansiering innen shipping

Vi hjelper deg med rådgivning og prosjektutvikling.

Seabay / SeaPortal
En nettbasert skipsdatabase

Vi tilbyr unike digitale tjenester som utgjør forskjellen i din hverdag.

Markedsanalyser
Rett beslutning til rett tid

Vi tilbyr den mest oppdaterte markedsinformasjonen basert på data fra våre egne interne analytikere.