Cegal er en av regionens ledende teknologiselskaper og har de siste årene hatt stor suksess innen sine virksomhetsområder. Det lokalt forankrede IT selskapet har i løpet av de siste årene vokst ut av eksisterende lokaler, og har dermed endt opp med å være lokalisert på to ulike lokasjoner på Forus. Nå samlokaliserer de, og flytter dermed mer enn 200 arbeidsplasser inn i Vestre Svanholmen 4. Cegal ser svært positivt på endelig å kunne samle virksomheten under samme tak, samt naboskap med andre teknologiselskaper som også holder til i Vestre Svanholmen 4.

Vestre Svanholmen 4 blir med dette et av regionens lokalt forankrede innovative teknologisenter med flere svært anerkjente lokale teknologiselskaper lokalisert under samme tak. Seabrokers Eiendom har bevisst fokusert på teknologiselskaper i Vestre Svanholmen 4, for at selskapene på en god måte skal kunne utnytte hverandres kompetanse og innovative løsninger.

Cegals leieavtale med Seabrokers Eiendom løper over 10 år, og gjelder 4300 kvadratmeter. Avtalen gjelder fra 1.1.2017, og Seabrokers Eiendom er svært fornøyde med å få Cegal inn i dette moderne landemerket på Forus!

Les artikkel på Aftenbladet.no her.

Les pressemelding her.

Les artikkel fra Forus.no her.

Les artikkel fra NE her.

Les artikkel fra Estate her.