Energibrønner er ukontroversielt, har god økonomi, liten belastning på miljøet og gir økt velferd. Og ikke minst, det bidrar til bedre energibalanse i samfunnet. I Norge er varmeenergi spesielt viktig, og potensialet er enormt.
Vi har allerede god erfaring med energibrønner, og har på Nord Jæren gradvis bygget seg opp på feltet. Nå skal det satses sterkere, med økt maskinpark, mer mannskap og større ambisjoner. Vår nasjonale tilstedeværelse som fundamenteringsselskap gir oss et svært godt utgangspunkt, både geografisk og i størrelse.
Vi får en kickstart når vi kjøper utstyr og henter ansatte fra Østlandet Brønn og Energiboring (ØBE), som i disse dager avvikler sin aktivitet. Vi er glad for at så mange dyktige folk fra ØBE kan bli med oss videre. Her får vi høyst kompetente medarbeidere med lidenskap for faget og mulighet til å være med i et selskap som skal vokse.
Hans Christan Hannevig blir leder i Seabrokers GeoEnergi AS. Han har livslang erfaring fra energisektoren, og kjenner markedet godt.
Gjennom satsingen i Seabrokers GeoEnergi skal vi bidra til at langt flere få tilgang på kostnadseffektiv varme og kjøling. Vi gleder oss til en spennende utvikling!