FUNDAMENTERING AV FJELLHAMAR TORG, FJELLHAMAR

Vi har her fått i oppdrag å fundamentere Fjellhamar Torg. En stor fundamenteringsjobb som innebærer spunting av 2500 kvadratmeter spunt, samt peling av ca 4500 løpemeter med stålkjernepeler. Jobben starter i uke 2 2017, og ble bestilt av AS Realbygg. Vi takker AS Realbygg for oppdraget, og ser frem til godt samarbeid på byggeplassen!

 

FUNDAMENTERING AV SKOMSVÆRKVARTALET I PORSGRUNN

I Porsgrunn har vi fått i oppdrag av Betonmast Telemark å spunte 1400 kvadratmeter med spunt, samt pele ca 480 løpemeter med betongspunt. Jobben starter første uke i februar 2017. Vi takker Betonmast Telemark for oppdraget, og ser frem til godt samarbeid på byggeplassen!

 

PELING AV NÆRINGSBYGG, JØRPELAND SENTRUM

I Direktør Sæthersgate på Jørpeland har vi av IT Bygg Eiendom AS fått i oppdrag å pele fundamentet til et nytt næringsbygg som reises. Oppstart allerede uke 51 i år. Vi takker IT Bygg Eiendom AS for oppdraget, og ser frem til godt samarbeid på byggeplassen

 

FUNDAMENTERING MED MINIRIGG I SKIEN MUSIKKBINGE, SKIEN

Vi har her fått i oppdrag av Skien Kommune ved Grunnteknikk AS å sette 4 punkter med 90 mm stålkjernepeler samt omstøpningsrør for Skien musikkbinge. Vi går her inn med en av våre minirigger. Vi takker Skien kommune og Grunnteknikk AS for oppdraget, og ser frem til godt samarbeid på byggeplassen.

 

FUNDAMENTERING AV ELVEPARKEN BRYGGE I PORSGRUNN

Vi har her fått i oppdrag av JM Norge AS å sette 340 løpemeter med stålkjernepeler i variert størrelse i forbindelse med videre utbygning av Elveparken i Porsgrunn. Vi takker JM Norge AS for oppdraget, og ser frem til godt samarbeid på byggeplassen

 

FUNDAMENTERING MED MINIRIGG I KRAGERØ

For Gromstad Bil & Båt beliggende i frydensborgbukta i Kragerø har vi fått i oppdrag å pele 2 punkter med en av våre minirigger. Miniriggen var i aksjon i første del av Desember, stod midt inne i bilforretningen og jobbet. Bilde i artikkelen er fra jobben vi hadde, og viser godt hvordan riggen kan komme inn i butikk med lavt under taket, og jobbe uten lokal forurensning i lokalet. Takker for Gromstad Bil & Båt for tillitten.

 

 

FUNDAMENTERING MED STÅLKJERNEPELER PÅ HUSØY

På Husøy har vi fått i oppdrag å pele 20 punkt med stålkjernepeler for Seawater Scrubber – Biomar AS. Jobben starter 2 Januar 2017, og ble bestilt av Kruse Smith AS. Vi takker for oppdraget, og ser frem til godt samarbeid på byggeplassen!

 

REPARASJON AV KAI FOR WESTCON PÅ ØLEN

Her skal vi inn å reparere en kai for Westcon på Ølen. Vi skal sette 2 punkter med 150mm stålkjernepeler. Oppstart er satt til 2 Januar, og vi takker Veidekke AS Haugesund for bestillingen, og ser frem til godt samarbeid på byggeplassen.

 

FUNDAMENTERING AV KANALBYEN BYGGETRINN 2, KRISTIANSAND

Her har vi fått i oppdrag å pele totalt 3600 løpemeter med ulike dimensjoner stålkjernepeler for byggetrinn 2 av Kanalbyen i Kristiansand. Vi skal også sette 1050 løpemeter med knekkavstivere. VI har fått oppdraget av J.B. Ugland Entreprenør AS, og takker med dette for oppdraget og ser frem til godt samarbeid på byggeplassen