Seabrokers Fundamentering ble etablert av Seabrokers Gruppen i 2006. Markedet for fundamentering var da preget av noen få dominerende leverandører som var koblet til de store entreprenørselskapene. Fra egen erfaring i Seabrokers Group så vi et åpenbart forbedringspotensial i bransjen, både med tanke på teknikk, effektivitet og moderne redskaper.

Da vi skulle reise over 210 000 m² med moderne næringsbygg på Forus i Rogaland, skapte markedssituasjonen i fundamenteringsbransjen store utfordringer for oss. Som eiendomsutvikler fikk vi ikke dekket behovene våre, og dette vekket den innovative ånden i oss. Siden etableringen har vi vokst jevnt og trutt – både gjennom organisk vekst og oppkjøp.

Etter noen år kom både Holt-Risa og Stangeland Fundamentering inn under Seabrokers-paraplyen. I 2022 utvidet vi virksomheten ytterligere da vi opprettet Seabrokers Dolomiti AS for å styrke oss innen spesialistoppgaver som jetpeling, og vi kjøpte KC-maskinene til Consto Dambygg. I tillegg etablerte vi samarbeid med amerikansk Robbins TBM som deres stedlige representant i Skandinavia.

Nå er vi landets største, uavhengige fundamenteringsselskap. Vi har posisjonert oss som et solid, innovativt og landsdekkende selskap med erfarne og løsningsorienterte medarbeidere. Sammen med kundene finner vi gode og kostnadseffektive løsninger. Vi er langsiktige og skal levere de beste løsninger for våre kunder. Det tror vi legger et grunnlag for fortsatt vekst.

Om oss
Vi får jobben gjort profesjonelt og effektivt

Grunnlagt i 2006 med den innovative kraften som alltid har preget Seabrokers, passerte vi i 2022 en årlig omsetning på en halv milliard kroner. Med oss på laget har vi mer enn hundre dedikerte mennesker.

Visjon & verdier
Førstevalget innen fundamentering

Vi skal være landets mest attraktive og mest foretrukne leverandør av fundamenteringstjenester.

Historie
Historien vår

Da Seabrokers Group skulle reise et næringsbygg, oppdaget vi et stort forbedringspotensial i fundamenteringsbransjen. Løsningen ble å starte Seabrokers Fundamentering.

Ledige stillinger
Vi tilbyr ulike karrieremuligheter

Kunne du tenkt deg en jobb som maskinfører, sveiser, hjelpemann, eller boreriggoperatør?