Vi er stadig på jakt etter dyktige fagfolk som ønsker å utvikle seg innen fundamenteringsfaget. Ta gjerne kontakt! Kanskje du har en fremtid hos oss.

Dine egenskaper:
Felles for alle stillingene er at vi ønsker medarbeidere som er opptatt av resultater, har teft for å skape god butikk, bidrar til kvalitet i leveransen og er en god lagspiller. Det er en fordel at du har glimt i øyet.

Våre egenskaper:
Vi jobber under høyt tempo og samarbeider godt med hverandre. Våre selskapsorganisasjoner preges av stor takhøyde hvor nye løsninger og muligheter vokser frem. Vi applauderer pågangsmot og kreativitet. Vi bidrar alle til et godt arbeidsmiljø hvor godt humør og inkludering settes høyt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som inkluderer pensjons- og forsikringsordninger i tillegg til andre velferdsgoder.

Åpen søknad

Send en søknad, så hører du fra oss! 
Om oss
Vi får jobben gjort profesjonelt og effektivt

Grunnlagt i 2006 med den innovative kraften som alltid har preget Seabrokers, passerte vi i 2022 en årlig omsetning på en halv milliard kroner. Med oss på laget har vi mer enn hundre dedikerte mennesker.

Visjon & verdier
Førstevalget innen fundamentering

Vi skal være landets mest attraktive og mest foretrukne leverandør av fundamenteringstjenester.

Historie
Historien vår

Da Seabrokers Group skulle reise et næringsbygg, oppdaget vi et stort forbedringspotensial i fundamenteringsbransjen. Løsningen ble å starte Seabrokers Fundamentering.

Ledige stillinger
Vi tilbyr ulike karrieremuligheter

Kunne du tenkt deg en jobb som maskinfører, sveiser, hjelpemann, eller boreriggoperatør?