Maskinene våre er nøye utvalgt med tanke på fleksibilitet og kvalitet.

Flere av boreriggene kan bore alle vinkler fra loddrett til vannrett, og har ulik vekt og styrke, for å kunne tilpasses ulike forhold. Vi har kompetent mannskap og sertifiserte sveisere som setter stålkjerner i alle dimensjoner, og leverer et ferdig kvalitetsprodukt til byggherre.

Ansvarsfulle og løsningsorienterte team på riggene, vår kunnskap og mye spesialutstyr gjør at vi er svært effektive og leverer gode løsninger for kunden.

Våre maskiner kan bore foringsrør og stag i de fleste dimensjoner med 1–12 meters rørlengde. Fjernkontroll øker sikkerheten til boreoperatørene. Vi borer alt innen stålkjerner, rørspunt, bjelkestengsel, støyskjermfundamenter, energiboring og stagboring i tillegg til refundamentering.

Dersom hus eller bygninger har setningsskader, eller er i ferd med å få, kan miniriggene våre refundamentere. Med sin lave arbeidshøyde, smale bredde og eksterne aggregat kan miniriggene refundamentere eksisterende bygg uten intern luftforurensning, eller behov for demontering av bygning. De er så kraftige at de kan bore helt opp til 323 mm rør.

Miniriggene krever minimum 240 cm takhøyde for å kunne operere, men kan kjøre inn dører ned til 75 cm bredde. Vi har borerigger for alle jobber og forhold – størrelser og dimensjoner.

Våre referanser

Referanse
Rijeka havn, Kroatia

Rijeka er den største havnebyen i Kroatia. For å kunne ta imot større skip vedtok de lokale myndighetene at sjøbunnen skulle senkes med 5 meter utenfor kai-anlegget Terminal Braidike 1.

Våre maskiner

Boremaskiner
Nemek 510

Dette er en borerigg for vanskelig terreng. Den takler de fleste borevinkler og kan brukes for både vann-, energi-, fundamenterings- og horisontalboring. Riggen har god fremkommelighet, og er rask og enkel å rigge for boring på arbeidssted.

Nemek 407
Nemek 407

Dette er en spesialrigg for energiboring. Lett, og med gummibelter kommer den frem til der brønnen skal bores uten å gjøre for store skader i terrenget. Riggen er kraftig og moderne med store magasiner som gjør at man får kontinuerlig drift i boringen.

Mini fundamenteringsrigg
Klemm 702-2 minirigg

Vår kraftige minirigg borer de fleste stagdimensjoner og vinkler og er svært effektiv. Liten vekt og størrelse gjør at den kan heises på plass på små utilgjengelige steder, som pumpekummer, spuntkasser og kulverter.

Qmatec 4530 XLR
Qmatec 4530 XLR

Dette er en Hitachi gravemaskinmontert borerigg der en kan benytte 12 m foringsrør, til boring av dimensjoner fra 140-610 mm foringsrør. Den kan bore opptil 8 m utifra senter av maskinen, og er med det en meget fleksibel maskin til de fleste stålkjerneoppdrag.

Comacchio mini fundamenteringsrigg
Comacchio mini fundamenteringsrigg

Med lav arbeidshøyde, lite krav til døråpning og eksternt aggregat muliggjør vår nye minirigg refundamentering på helt nye måter. Miniriggen kan refundamentere eksisterende bygg uten forurensning eller behov for rivning.

Boremaskiner
Nemek 810

Nemek 810TS er en terrenggående fundamenteringsrigg med 7 meters mast, som kan bore opptil 6 meter lange emner. Denne fundamenteringsriggen takler alle hullvinkler og kan brukes for både fundamenteringsboring, vannboring, energiboring og horisontalboring.

Klemm 806-5G
Kompakt og kraftig borerigg

Klemm 806-5G er en kompakt og kraftig rigg som kan bore med senkbor eller topphammer i alle vinkler. Dens kraftige moment gjør at den kan bore i tøffe geologiske forhold. Den kompakte størrelsen gjør at den kommer seg frem og kan arbeide på de fleste steder. Klemm 806-5G er en svært allsidig borerigg som passer for alle typer jobber og hulltyper.

Boremaskiner
Comacchio MC 40

Comacchio MC40 kan bore rør opp til 900 mm i diameter og 12 meters lengde. MC 40 er en veldig sterk borerigg med 2-girs borehode, hvilket gjør at den har en maks. borekraft på 4800 NM.

Boremaskiner
Nemek 1130 TS

Kraftig multifunksjonell borerigg som får jobben gjort. Maskinen er anvendelig til større fundamenteringsjobber både på land og sjø. Riggen er beregnet på vertikalboring og skråboring opp til 45 grader. Denne svære boreriggen kan mate hele 6 meter lange borerør med diameter på opptil 508 millimeter. Seabrokers Fundamentering har 3 slike maskiner.