Vestre Svanholmen 4 har i over 1 år hatt ukentlig «popup frisørsalong» fra Appeal frisør hver tirsdag. Frisørene får stadig flere kunder, og har utvidet åpningstidene etterhvert. Dette har vært et populært tilbud for leietakerne, og det som begynte som et testprosjekt har blitt et kjært supplement til de mange tjenestene Seabrokers Services tilbyr leietakerne i bygget. Fra før leveres også vaktmester, resepsjonister, plantestell, sentralbord, kantine, renhold, post- og varemottak m.m. i regi av Seabrokers Services.

Nå i høst ble tilbudet ytterligere utvidet med fysioterapeut! Hver torsdag kommer fysioterapeut Maren Espeland Mjåtveit fra Hinna Fysioterapi til Vestre Svanholmen 4. På samme måte som med frisørene er det mulig å reservere time, enten 20 eller 40 minutters behandling. Bookingen skjer i resepsjonen, og det har vært god pågang helt fra start.

Maren opplever dette som positivt for alle parter. «Kundene i bygget får mulighet for behandling på en effektiv og kortreist måte. De får mulighet til effektivt bli kvitt ondter og plager før de utarter seg, og man kan med dette forhindre sykefravær. Vi ser allerede på om vi skal utvide åpningstiden, og er ikke fremmede for å komme flere dager i uken, om populariteten fortsetter, sier Maren som tror slike tjenester vil bli mer populære i tiden fremover. «Folk lever en travel hverdag, og det forventes mer og mer… Dette gjør at anspenthet og stress blir en større del av hverdagen, uten at man får tid til å behandle det. Ved å ha fysioterapeut og lignende tjenester tilgjengelig på arbeidsplassen får folk muligheten til å få den behandlingen de trenger uten å kjøre omveier og gå på bekostning av andre ting i en travel hverdag.

Seabrokers Services er veldig fornøyde med suksessen i Vestre Svanholmen 4, og vurderer potensialet for å utvide dette til andre bygg.