Utforsk mulighetene

Fra kaien på Ims er mulighetene mange og veien kort til de mange severdighetene i nærområdet – enten man ønsker å utforske, oppleve, være aktiv, eller rett og slett bare nyte sjøen.

Cruise på Lysefjorden, tur til Preikestolen fra den nye Refså Kai, Flørlitrappene, laksesafari, dorging i Frafjord, kajakktur i Lysefjorden, en guidet tur til Kjeragbolten, eller en avslappende dag på Seabreeze med besøk på en av rutens restauranter.

Den perfekte dagen på sjøen avsluttes gjerne med en bedre middag på Seabreeze Lodge på Ims.

Favoritt-destinasjoner

Vi setter sammen en pakke som passer dine behov, og har en rekke destinasjoner og muligheter. Nedover på siden har vi satt opp forslag på ulike pakker man kan velge. Det er mulig å kombinere – og velge ut fra behov og aktivitetsnivå.

Vår anbefaling er å velge en kombinasjon av sightseeing, aktivitet og mat! Alle turene starter fra kaien på Ims, kun 25 minutters kjøretur fra Sandnes og 35 minutters kjøring fra Stavanger lufthavn, Sola. Fra Ims er det kort vei til alle destinasjoner, i tillegg til full bevertning og aktiviteter på kaien eller Seabreeze Lodge.

Seabreeze II i Stavanger havn på ONS

Seabreeze II i Stavanger havn på ONS

Båten er 68 fot og under ONS har den kaiplass like utenfor Clarion Skagen Brygge hotell. Byens mest sentrale beliggenhet under ONS gir svært gunstige muligheter. Man kan la båten ligge til kai under hele konferansen og ta med kunder på fjordcruise, eller en skjærgårdsrestaurant.

Leieavtalen kan tilpasses leietakers ønsker, og det er kun fantasien som setter begrensningene! Båten kan også fungere som hotell for dine ansatte med 10 sengeplasser, fordelt på 5 cabiner.

Handelsstedet Ramsvig

Handelsstedet Ramsvig

I kombinasjon med fjordcruise og en dag på sjøen i Ryfylke har vi hatt stor suksess med besøk og omvisning + lunch på handelsstedet Ramsvik på Sjernarøyane. En fantastisk opplevelse og nydelig mat i flotte omgivelser.

Bakernes Paradis

Bakernes Paradis

Bare en kort båttur fra kaien på Ims ligger Bakernes Paradis. Det er et lite paradis med mulighet for middag, lunch eller omvisning som en del av turen.

Cruise på Lysefjorden

Cruise på Lysefjorden

Lysefjorden er blant landets fineste fjorder. Et cruise på Lysefjorden betyr at man får se Preikestolen, Flørlitrappene og “Fantahålå” fra sjøen, samt gå inn under rennende fosser og inn i nydelige viker. Et cruise på Lysefjorden er blant de mest populære turene våre. Lysefjorden begynner kun 10 minutter fra kaien på Ims.

Oppdagelsestur i Forsand/Nye Sandnes

Oppdagelsestur i Forsand/Nye Sandnes

Med henting i Stavanger eller avreise fra Ims, via idylliske Ådnøy, kan du ta turen til Forsand. Her blir vi møtt på kaien i Bergevik Marina til en vandring med lokalhistorie, og du kan få se hvordan stedet har forandret seg gjennom tidene. Denne turen er perfekt å kombinere med en kajakktur fra Forsand, samt ettermiddag på Kveldsro og full bevertning på Ims.

Fisking i Høgsfjorden

Fisking i Høgsfjorden

Høgsfjorden, Lysefjorden og Frafjord har et yrende fiskeliv og en rekke fiskearter. Våre lokale kapteiner vet hvor fisken går, og vi tilbyr fisketurer i lokalområdet ut fra kaien på Ims. Hva slår å kombinere et cruise på Lysefjorden med å fange sin egen fisk som serveres til middag på Seabreeze Lodge?

Denne turen er perfekt å kombinere med cruise på Lysefjorden, samt en helaften på Seabreeze Lodge.

Dorging i Frafjord

Dorging i Frafjord

I sommermånedene mens laksesesongen pågår er dorging i Frafjord helt spetakulært! Å dorge fra en 68 fots Fairline i de omgivelsene som er, og med gode resultater på fiskefronten er en opplevelse få forunt. Best på forsommeren, og frem til enden av juni måned. I 2020 ble det tatt over 250 kg laks på dorg i området.

Kajakk på fjorden

Kajakk på fjorden

Vi tar Seabreeze II fra kaien på Ims og over til Forsand, hvor vi blir møtt på bryggen med litt lokalhistorie før vi hopper i hver vår kajakk, og blir guidet innover Lysefjorden. Formålet med turen er klart – å komme inn til Preikestolen. Turen inn er helt nydelig og går innom en rekke steder. Den tar ca. 4 timer og passer for alle.

Tur til Preikestolen fra Lysefjorden

Tur til Preikestolen fra Lysefjorden

Den tøffeste, og definitivt mest spektakulære turen til Preikestolen går fra Refså kai. Denne kaien ble anlagt da man skulle bygge Preikestolhytta i 1949. Dette var før det var bilvei, og det var nærmeste måte å komme seg dit. Det ble bygget taubane fra kaien og opp, og en gammel motor ble brukt til å trekke materialer og utstyr opp til byggingen av hytten. Man kan fremdeles se rester av mastene og den gamle motoren langs løypa opp til Preikestolen.

Flørlitrappene opp

Flørlitrappene opp

4444 trappetrinn – rett opp.. Yes – det høres hardt ut, men det er en spektakulær tur – og den starter best fra kaien på Ims med Seabreeze inn til Flørli. Da ligger båten og venter på dere, og man kan forsere den lange turen opp trappene vel vitende om at dusj og forfriskninger venter i Seabreeze II, så snart man kommer ned.

Denne turen kombineres naturligvis med cruise på Lysefjorden og man får se Preikestolen og Fantahålå fra sjøen på vei inn.

Avreise fra/tilbake til Ims

Avreise fra/tilbake til Ims

Kaien på Ims er utgangspunktet for alle turene våre. Forfriskninger kan serveres både ved avreise, underveis og når man kommer tilbake.

Vannleker på Ims

Vannleker på Ims

Kaien på Ims er utgangspunktet for en rekke vannleker. Vi har vannscooter, vannski og småbåter som kan trekke deg. Det er “sjøpølser” og ringer slik at flere personer kan leke samtidig. Dem som blir stående igjen på bryggen får god utsikt fra flybridgen.

Helaften på Seabreeze Lodge på Ims

Helaften på Seabreeze Lodge på Ims

Uansett hvor turen har gått, eller hva man har gjort kan det være naturlig å ende opp med en helaften på Ims. Våre kokker kan tilberede fisken man har fisket, eller lage 7 retters gourmetmiddag. Du bestemmer. Seabreeze Lodge i kombinasjon med Seabreeze II gjør at det er mulig for 12–14 personer å overnatte.

Utforsk Seabreeze II

En Fairline 68 fot yacht er en båt de færreste har vært om bord i. Båten gir opplevelser, og en luksusfølelse som gjør at man får tid og mulighet til å nyte dagen.

Båten er fullt utstyrt med mulighet for å beverte opp til 12 passasjerer med mat, drikke og god plass – uansett vær. Vi kan gjøre unna lengre distanser på kort tid, slik at man kan komme seg dit man vil – når man vil.

Opplev Ims og kaien vår

Seabreeze Lodge på Ims innehar alle muligheter med sin flotte eiendom og kaianlegg. Utgangspunktet for turene er alltid Ims.

Seabreeze Lodge er utstyrt med et stort kjøkken, utendørs spiseplass for 40 personer, grillområde, jacuzzi, småbåter for vannleker, kajakker og ikke minst kaien – hvor Seabreeze II ligger i åpningen til Lysefjorden med alle dens muligheter.

Crewet vårt

Folkene er nøkkelen for å skape den optimale opplevelsen om bord – eller der du kommer. Vi samarbeider med de beste for å gi følget ditt den beste opplevelsen.

Ønsker du mer informasjon? Ring oss på (+47) 51 80 00 00 eller ta kontakt på mail til ragnvald@seabrokers.no eller stig@seabrokers.no.