Appen kan brukes til å følge med på hvilke fartøyer som er tilgjengelige i spotmarkedet både i Nordsjøen og i det Brasilianske markedet. Den kan også brukes til å se de siste slutningene, eller for å se hvilke forespørsler som er ute i markedet.

Version 2.0 av SpotOn har nå også muligheten for å se hvor lenge et fartøy har vært ledig, hvor lenge det er på kontrakt, eller for å finne mer detaljert informasjon om kontrakter eller forespørsler så snart de er på markedet. Man kan også se ytterligere detaljert informasjon om de spesifikke fartøyene som er tilgjengelige i Spotmarkedet.

Seabrokers vil nå implementere ytterligere oppgraderinger til vår hjemmeside spoton.info, før vi gjør disse tilgjengelige for vår app i versjon 3.0 av SpotOn. Dette utgjør endel av vårt mål om å gi våre brukere den mest utfyllende og innovative informasjonen som er tilgjengelig i markedet!

For å komme inn på web appen, åpne nettleseren på din mobiltelefon, og skriv in spoton.info Dette vil ta deg direkte til appens hjemmeside. Herfra kan du enkelt legge appen som din hjemmeside, eller lage et bokmerke slik at du har den enkelt tilgjengelig i fremtiden.

For hjelp eller spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med chartering@seabrokers.co.uk.