For en uke vi har hatt i Oslo under Nor Shipping 2023. Interessante diskusjoner rundt flere aktuelle tema og det er uten tvil mye spennende på gang i bransjen, spesielt innen fornybart.

Vi fikk blant annet gleden av å delta sammen med den Brasilianske delegasjonen på messen i Lillestrøm som moderator på O&G session hvor blant annet Petrobras, Equinor, Solstad og DOF var deltakere. Takk så mye til Abran https://abran.org/ for invitasjon og ikke minst for en svært interresant konferanse.

Seabrokers deltok også på Brasilfesten hvor Seabrokers Marit Cecilie Albretsen fikk pris for å være en av pioneerene som skipsmegler i Brasil, hvor Seabrokers har vært i over 25 år og for et kontinuerlig arbeid for godt og utviklende samarbeid mellom Norge og Brasil, prisen gitt av Abran og Kincaid. Gratulerer Marit!

Noen av våre meglere deltok også på Marine Money, så alt i alt ble det en absolutt gyllen anledning til å være på ekstremt mange gode konferanser, delta på messen som var aldeles forrykende bra og treffe redere og befraktere i Oslo, byen som skinte på sitt aller beste!