Seabrokers er veldig stolte over å introdusere vårt helt nyutviklede fartøy spotliste for Nordsjøen og Brasil. Programmet, som overvåker OSV markedet, er utviklet av Seabrokers utviklerteam i Aberdeen i tett samarbeid med våre analytikere. Gå inn på www.seabrokers.info for å se og prøve ut nye Seabay!

Seabay har en rekke nye funksjoner og muligheter i forhold til vårt gamle system. Eksempelvis, kan man ved å klikke på en befrakters navn få opp liste over de 10 siste slutningene gjort av denne befrakteren. Tilsvarende, kan man trykke på et fartøys navn og få tilgang til en liste over de 10 siste slutningene for dette fartøyet.

Vi har også bygget inn en ny søkefunksjon som gir mulighet for å sortere spotlisten etter kriterier som dekksareal, bollard pull eller BHP for å begrense treffene, for letter å få opp de aktuelle fartøyene som er tilgjengelige.

Vi har også integrert Seabreeze med egen nedlastningsknapp direkte i systemet. Dette, og andre nye funksjoner gir deg som bruker muligheten til å se tidligere utgaver av Seabreeze, generere lister over fartøyer i opplag, eller laste ned excelark med lister over tilgjengelige fartøyer, siste slutninger eller utestående forespørsler. Vi håper du som bruker blir fornøyd, og at listen blir mye brukt!

Vi vil avslutningsvis tilføye at lanseringen av Seabay bare er begynnelsen. Vi legger mye arbeid i fortsatt utvikling av Seabay, og vår interne utviklingsavdeling jobber hele tiden for å forbedre informasjonstilgangen og funksjonaliteten for Seabay.

Har du forslag til funksjonalitet eller informasjon som burde vært tilgjengelig på Seabay, oppfordres du herved til å sende en email til webmaster@seabrokers.co.uk med dine kommentarer, så skal vi love å forbedre Seabay etter forslagene vi mottar. Husk å sende mailen på engelsk, da vårt utviklerteam sitter i Aberdeen!