Praktbygget som blant annet skal huse Egersund Energy Hub skal stå ferdig 1. november 2020, og inneholder en rekke fasiliteter som skal kunne bidra med å bygge opp kompetansemiljøet rundt havvind i Norge.

Eierne av Langholmen Seabrokers og Bertelsen & Garpestad har jobbet med utviklingen av eiendommen over lang tid, og er veldig stolte over det som nå er igangsatt. Dypvannskai, ferdig nybygg, brannstasjon for Egersund, og ledig areal for fremtidig utbygging.

Daglig leder i Egersund Næringspark Langholmen Terje Jørgensen takket alle som har vært med under byggingen så langt med innsatsen! “Det har blitt et flott bygg og vi regner det som bra levert at det kun er 2 ukers forsinkelse i disse Covid 19 tider. Vi må også takke de offensive eierne som setter opp et bygg på spekulasjon og prøver å skape noe nytt i Egersund. Således kan en også si at dere som har arbeidet med bygget er med på nyskapning i byen! Den siste tiden har interessen for bygget tatt seg vesentlig opp, nå som en ser hva en får. Utsikten mot havnen i Egersund må være blant Rogalands fineste!”

Det er enda ledig kontorlokaler, lager og verkstedsmuligheter for de som ønsker nye, flotte og funksjonelle lokaler midt i utviklingsområdet i Egersund!