Seabrokers ble grunnlagt ved å være nyskapende og vil fortsatt streve etter å være innovative i tiden som kommer. I dag står verden overfor en betydelig energiomstilling som bringer med seg nye muligheter.

Målet vårt er å være en ledende innovatør innenfor denne omstillingen, så vel som innen eksisterende segmenter, og sikre at vi er så engasjert som mulig i å skape en bedre fremtid for kommende generasjoner.

Drivkraft for nye idéer

Vi er interessert i å høre dine ideer; vi vet ydmykt at vi sammen kan skape mer, og derfor er vi åpne for å diskutere idéer. Sammen kan vi strebe etter å sikre at fremtiden forblir like spennende som de siste 40+ årene i virksomheten vår har vært.


Mobility Forus

Mobility Forus deleies av Seabrokers Group og er en del av Seabrokers Innovation. Selskapet leverer autonome transportløsninger, som gjør transport smartere, mer tilgjengelig og mer bærekraftig. Selskapet jobber tett med myndigheter og samarbeidspartnere i alle faser av innføring av autonome løsninger. Kontaktperson for Mobility Forus er Linn Terese Marken.

Les mer om Mobility Forus her.