Seabrokers entret eiendomsmarkedet i 1990 da vi kjøpte 3. etasje i Forusbeen 80, hvor vi selv flyttet inn. Ikke lenge etterpå kjøpte vi 2. etasje, som ble leid ut til Sola reisebyrå som i dag bærer navnet Egencia. De er fremdeles leietakere den dag i dag.

I 1998 ble Seabrokers House ferdigstilt på naboeiendommen Forusbeen 78. 4 år etter ble kontorbygget i Vassbotnen 23 kjøpt og senere bygget ut til tredobbel størrelse, ca. 36 000 m². Bygget gjennomgikk en vesentlig modernisering i 2022/2023.

I 2004 ble Seabrokers Eiendom stiftet i forbindelse med kjøpet av et uregulert område i hjertet av Forus på ca. 200 mål. Dette var en stor satsing som har resultert i over 200 000 m² med næringseiendom, – både kombinasjonsbygg, parkeringshus og rene kontorbygg.

Det første bygget i denne satsningen, Vestre Svanholmen 14, ble ferdigstilt i 2006. I 2015 åpnet vi vårt hittil største bygg – på hele 42 000 m², som leies av Oceaneering. Alle byggene er moderne og oppført med høy byggeteknisk standard og miljø i fokus.

Vi har også flere eiendommer utenfor Forus, blant annet på Sola, Risavika, Langholmen i Eigersund, Bamble i Telemark og Aberdeen.

Om oss
Vi utvikler attraktive og bærekraftige næringseiendommer

I dag eier og forvalter vi over 240 000 m² moderne næringseiendom på Forus, i tillegg til andre eiendommer i regionen, landet og utlandet.

Visjon & verdier
Innovative løsninger som skaper ringvirkninger

Å se løsninger til det beste for markedet, om nødvendig med radikale grep, ble kjennetegnet på Seabrokers. Nå, 40 år senere, kan vi se tilbake på mange store og hårete visjoner som har blitt realisert.

Historie
Historien vår

Over tid har Seabrokers Eiendom blitt en av regionens største eiendomsutviklere, og vi er alltid på utkikk etter nye og spennende prosjekter.

Ledige stillinger
Vi tilbyr ulike karrieremuligheter

Som ansatt i Seabrokers har du mulighet til å bli en del av et internasjonalt selskap.