Kunne du tenke deg å jobbe hos oss? Vi er hele tiden på jakt etter nye, dyktige medarbeidere.

Dine egenskaper:
Felles for alle stillingene er at vi ønsker medarbeidere som er opptatt av resultater, har teft for å skape god butikk, bidrar til kvalitet i leveransen og er en god lagspiller. Det er en fordel at du har glimt i øyet.

Våre egenskaper:
Vi jobber under høyt tempo og samarbeider godt med hverandre. Våre selskapsorganisasjoner preges av stor takhøyde, hvor nye løsninger og muligheter vokser frem. Vi applauderer pågangsmot og kreativitet. Alle bidrar til et godt arbeidsmiljø hvor godt humør og inkludering settes høyt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som inkluderer pensjons- og forsikringsordninger, i tillegg til andre velferdsgoder.

Åpen søknad

Send en søknad, så hører du fra oss!
Om oss
Vi utvikler attraktive og bærekraftige næringseiendommer

I dag eier og forvalter vi over 240 000 m² moderne næringseiendom på Forus, i tillegg til andre eiendommer i regionen, landet og utlandet.

Visjon & verdier
Innovative løsninger som skaper ringvirkninger

Å se løsninger til det beste for markedet, om nødvendig med radikale grep, ble kjennetegnet på Seabrokers. Nå, 40 år senere, kan vi se tilbake på mange store og hårete visjoner som har blitt realisert.

Historie
Historien vår

Over tid har Seabrokers Eiendom blitt en av regionens største eiendomsutviklere, og vi er alltid på utkikk etter nye og spennende prosjekter.

Ledige stillinger
Vi tilbyr ulike karrieremuligheter

Som ansatt i Seabrokers har du mulighet til å bli en del av et internasjonalt selskap.