Bare 2 år etter at Easee flyttet forrige gang, flytter Easee i årsskiftet inn i Seabrokers Vassbotnen 23. Vassbotnen 23 er et 36.000 kvadratmeter stort kontorbygg, beliggende midt på Forus. Bygget har den siste tiden fått en kraftig oppgradering i fellesarealet, og det ledige arealet som nå overtas av Easee er bygget med tanke på fleksibilitet, og kan nå tilpasses akkurat slik Easee ønsker det.

Easee overtar i første rekke en etasje, som nå skal spesialtilpasses deres behov, mens det holdes plass i tilstøtende etasje for å kunne skape den fleksibiliteten som kreves i et veksselskap som Easee. Easeesjef Kenneth Bjerga er sikker på at de kommer til å trenge det ekstra arealet innen kort tid, og med tanke på veksten de har hatt de siste årene, er ikke dette utenkelig.

Daglig leder i Seabrokers Eiendom, Rolf Aarthun er veldig fornøyd med at Easee blir på Forus. Forus er Norges største naturlige næringsklynge, og vi ser med stor glede at det er her det skjer. Det var her hele oljeserviceindustrien bygget seg opp, og den naturlige transformasjonen som er skjedd ved at denne kompetansen benyttes for å skape grobunn for nye næringer er endel av tankegangen og forretningsdriften som ligger i ryggmargen på Forus. Det er vi enormt stolte av. – Easee består av en ung gjeng som er ekstremt framoverlente, freshe og kule i sin tilnærming til det grønne skifte. Og på toppen av det hele er de blant de ledende i verden innenfor sitt segment. Det at de velger å bli værende på Forus – og i tillegg velger å flytte inn i et eksisterende bygg fra 2008, sier mye om hvordan de tenker om gjenbruk og miljø.

Det skal sies at bygget er veldig moderne mht energibehov både for oppvarming og nedkjøling, og den ekstreme kvaliteten bygget i sin tid ble bygget i, står ikke tilside for dagens morderne bygninger hva gjelder energiforbruk. Så kvalitet – lønner seg i det lange løp!

– Forus har alltid vært – og vil alltid være – et samlingspunkt for bedrifter i Stavanger-regionen. Vi ligger midt mellom kommunene Stavanger, Sandnes og Sola og det er en myte at det bare er kø og kaos utover her. Rett utenfor dette bygget her i Vassbotnen går det 50 busser i timen i rushtiden. I tillegg har vi fått en ny og flott sykkelstamvei, svarer Aarthun.

Seabrokers er veldig glade for at Easee også valgte oss, og ser frem til å så på for å få på plass alle ønskelige tilpasninger frem mot jul, slik at Easee kan flytte inn i sine drømmelokaler på Forus på nyåret!