Neptune er en sentral del av det internasjonale energimiljøet på Forus vest, hvor Seabrokers også huser bl.a Aibel, NOV, Oceaneering, COSL, Dolphin Drilling PGNiG og Vår Energi i omkringliggende bygg. Selskapet er med sine ca. 400 ansatte hovedleietaker i eiendommen Vestre Svanholmen 6, midt på «gullrekka» langs golfbanen – en adresse de nå vil beholde.

Kontraktsinngåelsen er viktig for Seabrokers, men også for Forus og for regionen som sådan. At et operatørselskap i dagens situasjon velger å se fremover med Forus som base uten å redusere areal, skal vi ta som et sunnhetstegn.

Neptune (tidligere GDF Suez og Gaz de France) og Seabrokers har en lang historie som samarbeidspartnere. Helt siden den spede start i Stavanger, hvor Gaz de France hadde en håndfull medarbeidere, har Seabrokers Eiendom levert rammer for vekst og arbeidsmiljø. Partene har bak seg et uavbrutt leiesamarbeid på nær 20 år.

Vi er klar over at Neptune Energy er en attraktiv leietaker i et tøft leiemarked. Da er det ekstra godt å få fornyet tillit. Det forteller oss at vi har gjort noe riktig.

Vi ser frem mot en ny periode hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at Neptune Energys ansatte får en trygg, trivelig og effektiv arbeidshverdag.