Torsdag 12. mars var dagen Oceaneering House på Forus offisielt ble åpnet. En rekke prominente gjester fra inn og utland var til stede for å overvære åpningen. Festen ble startet med taler fra Oceaneerings VP & Country manager Erik H. Sæstad, President og CEO Kevin McEvoy, samt Seabrokers egen Frode R Albretsen, som er konserndirektør for Seabrokers Eiendom. Etterpå ble forsamlingen inndelt i ulike puljer og geleidet ned i den ene verkstedhallen hvor Sandnes Ordfører Stanley Wirak «klippet snoren» ved hjelp av en ROV arm. Det hele var flott arrangert, med tilhørende underholdning og dansing før og etter seansene.

Etter den offisielle åpningen ble de ulike gruppene tatt med på omvisning i det spektakulære bygget. Store verkstedhaller, og alle de ulike avdelingene ble vist frem, og man fikk også et innblikk i hvordan Oceaneering jobber, og hvordan de har effektivisert sine prosesser ved aktivt bruk av Lean.

Etter omvisningen var det opp i atriet hvor det ble mer underholdning, servering av nydelige Tapasretter og full servering utover ettermiddagen.

Seabrokers benytter igjen anledningen til å gratulere Oceaneering med sitt nye hovedkvarter!