Markedet for næringseiendom er i endring. Det blir lengre mellom enbrukerbyggene, og forventningene til fleksibilitet fra utleier øker. Seabrokers Eiendom har den siste tiden hatt stor suksess med Teknologihuset Vestre Svanholmen 4, hvor vi har kombinert etablerte aktører i energibransjen med en rekke teknologiselskaper. Dette er et konsept som passer vår moderne eiendomsmasse veldig bra, og som fungerer utrolig godt for leietakerne som nyter godt av synergier mellom selskapene.

For å bygge videre på dette konseptet, samt være flere hoder som hele tiden jobber med den rette miksen av selskaper i eiendomsporteføljen har vi ansatt to spennende karer i vårt kommersielle team.

Pål Beck kjenner vårt marked godt fra tidligere posisjoner som eiendomsmegler næring. Han kjenner viktigheten av å tilby skreddersøm for den enkelte leietaker.

Einar Angeltveit er en ung solabu. Han kommer rett fra London med en fersk master of international business (MIB) i lomma. Vi har sterk tro på at disse to skal være et positivt tilskudd til vårt eksisterende team, og at nye og eksisterende kunder med dette vil bli enda mer fornøyde med Seabrokers Eiendoms tjenester.

Vi ønsker Einar og Pål velkommen i teamet, bretter opp ermene og ser frem mot en spennende tider med ytterligere fokus på trivsel og vekst for leietakere i Seabrokersbyggene!