Sany Heavy Machinery skal i løpet av det neste året levere tre ulike mobilkraner av type hybrid utgave. 70 t,130 t og 250 tonn inn til det europeiske markedet.

Seabrokers Heavy Machinery har aktivt bidratt i konseptutviklingen av disse kranene for å sikre kundene kvalitet i både produkt og prosjektleveranse.

Sany er det eneste selskapet i verden som leverer mobilkraner med egne batteripakker, noe som sikrer at maskinene ikke er avhengig av strøm på byggeplassen. Kranen vil alltid ha full effekt da batteripakken og gir stabil og lang operasjonstid. Med en kran som dette sørger man for full effekt når kranen opereres.  Mobilkranen kobles til nett, og man lader batteripakken i operasjon. Under heising vil operatør ha effekt som er mer komfortabel med en kontinuitet i arbeidet som ikke forstyrres av ladepauser.

I tillegg kommer kranene med fullelektrisk kjøring, noe som gjør at kranene kan brukes helelektrisk på byggeplass. Også under forflytning.

Det kjekkeste av alt er at vi allerede har bestilling inne på 250 tonns mobilkraner som skal leveres ved årsskiftet 2024/2025.

Dette blir verdens første hybridkran i denne størrelsen noensinne!

Vil du vite mer om mulighetene for å sikre deg en maskin av dette kaliberet, ta kontakt med vår salgsleder Bjørn Orre