I 2013 ble havnekranporteføljen fisjonert ut av Seabrokers Kran og Transport som et eget selskap. Den gang var Seabrokers Kran og Transport en betydelig aktør i regionen frem til 2017, da kran- og transportdelen ble solgt og vi beholdt havnekranporteføljen. Da ble det naturlig for oss å skifte navn til Seabrokers Havnekraner.

Langtidsutleie av havnekraner har siden den gang vært ryggmargen i selskapet. Solide, gode kunder som ASCO Norge har bidratt til langsiktighet og stabilitet.

For å komplettere vår tilstedeværelse i havnene med annet utstyr, inngikk vi en avtale med SANY om å introdusere deres maritime portefølje i Norge. Dette gav oss muligheten til å importere utstyr for salg og utleie til havner og produksjonsbedrifter som hadde behov for stortrucker og Reach Stackere.

Dette utviklet seg til å bli et samarbeid hvor vi er blitt eneimportør av utstyr fra verdens tredje største produsent av tunge anleggsmaskiner. Disse er delt inn i tre hovedområder: godshåndtering, anleggsmaskiner og kraner.

Sammen med gode forhandlere rundt i hele landet, har vi nådd målet om å bli en landsdekkende organisasjon innen dette forretningsområdet. Vårt mål er å lykkes med å gi deg som kunde en god opplevelse med maskinene våre.

Siden 2017 har vi økt vår portefølje innen havnekraner, samtidig som selskapet har økt sin business innen maskinimport, salg og vedlikehold. I tillegg til å leie ut havnekraner, er selskapet eksklusiv importør for SANY anleggsmaskiner, havneutstyr og kraner. Vi gjør også leveranser innen lektere, tungløft til sjø og annen sjørelatert anleggsvirksomhet.

I lyset av selskapets utvikling og videre planer, endres selskapsnavnet fra Seabrokers Havnekraner til Seabrokers Heavy Machinery.

Seabrokers Heavy Machinery består av de samme dyktige folkene vi har hatt med oss i en årrekke, og selskapet skal levere de samme havnekranene, samt en bredde av andre maskiner.

Historie
Historien vår

Seabrokers Heavy Machinery er en solid og allsidig leverandør av kraner, anleggs- og godshåndteringsmaskiner i Norge.

Karriere
Vi tilbyr ulike karrieremuligheter

Som ansatt i Seabrokers har du mulighet til å bli en del av et internasjonalt selskap.

Visjon & verdier
Førstevalget innen havnekraner og anleggsmaskiner

Vi skal være landets mest attraktive og foretrukne leverandør av havnekraner og anleggsmaskiner.

Om oss
Fleksible havnekraner fikser jobben

Seabrokers Heavy Machinery er et fremoverlent selskap som ser muligheter der andre ser utfordringer.