Seabrokers Havnekraner het tidligere Seabrokers Kran og Transport. I 2017 ble store deler av kranparken solgt, hvor hovedfokuset den gang var havnekraner. Det ble da naturlig å endre selskapsnavnet til Seabrokers Havnekraner.

Siden 2017 har vi økt vår portefølje innen havnekraner, samtidig som selskapet har økt sin business innen maskinimport, salg og vedlikehold. I tillegg til å leie ut havnekraner, er selskapet eksklusiv importør for Sany anleggsmaskiner, havneutstyr og kraner, og har også leveranser innen lektere, tungløft til sjø og annen sjørelatert anleggsvirksomhet.

I lyset av selskapets utvikling og videre planer, endres selskapsnavnet fra Seabrokers Havnekraner A/S til Seabrokers Heavy Machinery A/S.

God driv om dagen

Seabrokers Heavy Machinery AS består av de samme dyktige folkene vi har hatt med oss i en årrekke, og selskapet skal levere de samme havnekranene samt en bredde av andre maskiner. Det nye selskapsnavnet omfavner en bredere portefølje og gjenspeiler hva selskapet leverer. Det blir kortere og kortere avstand mellom hver maskin som går ut fra vårt lager på Forus, og det er god driv om dagen.

Som en konsekvens av at vi satser mer på større maskiner, søker vi også flere dyktige og dedikerte medarbeidere. I tiden fremover skal vi ansette salgsledere innen både gruveutstyr og stortrucker/stackere.

Vil du være med på å forme det som skal bli det mest hurtig voksende selskapet i Seabrokers familien så ta gjerne kontakt!

Vi er fremme i skoene og har innovasjon og ny teknologi i fokus. I samarbeid med SANY skal vi kunne tilby markedet nye løsninger, og vårt mål er at vi ved utgang av 2025 skal ha hovedtyngden av leverte maskiner være nullutslipp maskiner.