Det er med stor glede vi kan kunngjøre at Seabrokers Havnekraner AS og SANY EUROPA har undertegnet kontrakt om at Seabrokers Havnekraner AS blir forhandler for Sany for Norge! Dette innebærer at Seabrokers Havnekraner kommer til å tilby en rekke maskiner innenfor havn og godssegmentet enn tidligere. Avtalen gjør at vi vil tilby salg og utleie av blant annet reachstackere, stortrucker og materialhandlere.

Sany er den største «heavy machinery» produsenten i Kina og markedsleder innen disse områdene i Asia. Sany begynner nå for alvor å få fotfeste i Europa med disse produktene og nå står Norge endelig for tur.

Sany Europa har hovedkontor i Bedburg i Tyskland der alle maskinene har sitt første stoppested når de ankommer Europa. Der blir de gjennomgått testing samt gjort endringer ift kundetilpasning.

Ledelsen i Seabrokers Havnekraner har det siste året vært en rekke ganger i Bedburg for å få inngående kjennskap til produktene, testkjøring og ikke minst sikre at tilgang til service og oppfølging fra produsentens side er god.

Ragnvald Albretsen har også engasjert seg i dette arbeidet og har god tro på at dette er en riktig vei å gå for Seabrokers Havnekraner der en nå kan tilby et mer fullstendig spekter av tjenester knyttet til blant annet behandling av gods. Albretsen lot seg imponere av hvordan kundetilpasningene ble gjort og hvordan utstyret ble testet på fasilitetene i Tyskland.

Seabrokers Havnekraner AS hadde i september med seg en rekke kunder som er brukere av disse produktene på tur til Bedburg for å teste utstyret med god tilbakemelding. Dette er en del av vårt kvalitetssikringsarbeid.

I oktober var daglig leder Ommund Vareberg, forretningsutvikler Johnny Sævild og nyansatt key account manager for Sany produkter i Seabrokers Havnekraner Trygve Tesaker i Kina for å se på noen av de mange produksjonsfasilitetene. En kan ikke si noe annet enn at det var imponerende. Effektivitet, kvalitetssikring, stolthet blant arbeidere og ikke minst en vinnerkultur kombinert med ydmykhet som en ikke har sett maken til.

Våre mekanikere gjennomgår nå en grundig opplæring i Tyskland for å kunne følge opp våre kunder på best mulig måte med god kompetanse og kort responstid. Kjente komponenter som Volvo motorer, Kessler drivverk og Dana girkasser gjør at opplæringen er mindre utfordrende.

Når vi over nyttår flytter inn i nye moderne verkstedslokaler er Seabrokers Havnekraner rustet for vekst, nytenkning og et godt tilbud til våre kunder.

Vi gleder oss til å gå i gang med dette spennende arbeidet.