Med tidenes mest annerledes år bak seg, med økt kostnads- og rasjonaliseringsfokus grunnet Covid-19 epidemien, har Seabrokers Services og selskapets ansatte klart å levere det beste resultatet på kundeundersøkelsen noen gang. «Det viser seg at vårt gode arbeidsmiljø – og innprentede fokus på fornøyde kunder, har skapt en kultur som gjør at vi klarer å levere over forventingene til våre kunder.  Det er folk som tar imot deg, det er folk som måker snøen, det er folk som skifter lyspærene – og det er folk du ringer til om noe ikke er som det skal i et bygg driftet av Seabrokers Services. Det er rett og slett personlig.  Derfor har vi tydelig fokus på våre ansatte, det lille smilet, nikket fra vaskepersonalet når kundene kommer på jobb, vaktmesteren som hilser og ikke minst resepsjonistene – som sitter klar – og tar imot enhver besøkende – hver dag – uansett.» sier HMSK leder Jeanette Ulseth.

«Og det er nettopp de ansatte som kommer aller best ut i undersøkelsen», sier en smilende Jeanette, og leser videre fra de gode resultatene. «Vi hadde som målsetning å nå en gjennomsnittscore på 4,5 av 6 mulige på de ulike punktene vi ble målt på, og endte opp på 5,4! Det er jo helt rått! – På en skala på 1-6, hvor bra er ikke det? 5,4 faktisk!»

Hele 30 kundekontakter svarte på undersøkelsen som omhandlet en rekke tjenester blant annet under kategoriene; Trivsel i bygget, vaktmestertjeneste, resepsjonstjenester, driftsledelse, kantine og renhold, og det skinner gjennom at våre fornøyde og stolte ansattes fremtoning smitter over på kundene, og at de har stor tillit til Seabrokers Services råd, og forslag til tjenester og løsninger. En av tingene som ble spesielt bemerket i undersøkelsen var at alle byggene har vært bemannet – selv gjennom Covid 19, slik at de med kritiske stillinger, eller som måtte innom kontoret av ulike grunner alltid blir møtt av et smil, og en slags normalitet oppi det hele – det er vi også veldig glade for at blir lagt merke til!» sier Jeanette, fortsatt smilende.

«I dag tidlig ble alle ansatte i Seabrokers Services vekket med frokost «på sengen» av at Daglig leder hadde bestilt frokost levert hjem til alle sammen. Denne personlige oppmerksomheten som vi ansatte får – er nok en av hemmelighetene bak den personlige touchen, og det faktum at vi klarer å ha balansen, og holde alle brukerne av bygget så fornøyde som de er, samtidig som økonomene som sitter og ser på de kalde tallene er fornøyde nok til at vi kan fortsette å levere opp til mottoet vårt som er: Vi fikser det meste for de fleste – med ett smil! Og det har vi tenkt å gjøre for enda flere kunder i fremtiden!» sier Jeanette før hun haster videre til neste gjøremål denne solrike tirsdagen.