Eli Laland har gjennom sin lange karriere i selskapet hatt ulike lederstillinger, og har vært pådriver og Daglig leder for Seabrokers Services siden etableringen i 2004.

Seabrokers Services annonserer samtidig at ny Daglig leder blir Lars Hagen. Hagen kommer til Seabrokers fra Compass Group der han de siste 5 årene har jobbet med Facility Management, og har fra tidligere lang erfaring fra ulike lederroller bl.a. i hotellbransjen.

Seabrokers Services har gjennom drift av både Seabrokers Eiendom sin portefølje, men også flere eksterne bygg etablert seg som et av regionens største Facility Management-selskap. Selskapet forvalter i dag over 270 000 m2 næringsbygg. Høy servicegrad, ett kontaktpunkt, gode driftsrutiner, samt ekstremt effektiv og økonomisk drift er noe av det som igjen har ført til veldig fornøyde kunder.

Med sterke kundereferanser og en veletablert drift vil en mann som Hagen, med sin salgsrettede bakgrunn, og erfaring fra drift av eiendom ha mange strenger å spille på når han fra 1. oktober tar over roret i Seabrokers Services.

«Å få gleden av å være med på å utvikle Seabrokers Services videre, ikke bare gjennom kontinuerlig høy kvalitet på leveransen til dagens kunder, men også ytterligere ta markedsandeler blir veldig spennende. Selskapet har en profesjonell, dynamisk driftsorganisasjon og et TFM-produkt som bør passe som hånd i hanske for alle typer næringsbygg i hele Norge» sier Hagen.

Seabrokers gruppen takker Eli Laland for fantastisk innsats gjennom disse 17 årene, og ønsker Hagen velkommen til rors!