Resepsjonen er bygget om til Café med påsmurt mat, salater, ulike juicer og god kaffe. Resepsjonistene er blitt baristas og serverer mat og en service du aldri har sett maken til, samtidig som de regulære arbeidsoppgavene blir betjent som før. Kantineområdet er fullstendig ombygget, og redesignet, med et nytt matkonsept som onsdag 9. mars ble lansert for første gang i Norge!

Alle de Neptune Energy Norge AS, og Cyviz -ansatte vi snakket med i kantinen smilte fra øre til øre, og det var utelukkende lovord å høste om det nye konseptet. Tre ulike konsepter presenterer daglig hver sine retter, og kundene velger fritt om de tar forrett/ salat fra den ene eller andre, og kombinerer dette med hovedrett fra en annen. I tillegg er det ferskt brød på egne stasjoner. Konseptene er Pizzarestaurant kalt VOLA!, med egen pizzaovn og hjemmelaget bunn. Denne har åpent fra 11–17, slik at muligheten for takeway – enten om det er som overtidsmat eller en enkel middag for familien hjemme etter jobb er til stede hver dag. Ellers er det en asiatisk street food, kalt Kojachi, som utfordrer ganen med spennende smaker. Det tredje konseptet er LOKAL, som hver dag serverer forrett, og hovedrett, utelukkende basert på lokale råvarer.

Alt fristende dandert på flotte tallerken og skåler, akkurat som på restaurant. Til og med kantinebrettene er vekk, for å bygge opp om restaurantfølelsen sier en strålende fornøyd Lars Hagen, daglig leder i Seabrokers Services, som har stått for ombygging, og som har driften av bygget.

Da vi spiste lunch fredag, var det yrende liv i hele kantineområdet, og det var rett og slett vanskelig å velge hvilken rett man skulle gå for. Alle tre konseptene presenterte like spennende retter, som var:

LOKAL hadde: Forrett: Roasted gulrøtter med karve, norsk hytteost og friske urter (Vegetar) og Hovedrett pannestekte kjøttboller i kremsaus med potetpuré og nyrørte tyttebær.

KOJACHI bød på: Forrett: Thailands suppe med sprø grønnsaker, nudler, koriander og lime og Hovedrett: Luftig japansk melkebrød (Bún) med soyaglasert ribbe, syrlig kål og chilimajones!

VOLA! Pizzarestaurant serverte nystekt Pizza med hvit saus, Bacon, Trøffeldressing og grønnkål.

Og som om ikke det var godt nok var det Club Sandwich, ulike Nudel salater og baguetter med forskjellig pålegg i resepsjonen, FIKA.

Etter lange perioder med hjemmekontor må det være en befrielse for de ansatte i Vestre Svanholmen 6 å komme tilbake på jobb til dette fantastiske konseptet, og vi vil igjen få takke alle fantastiske Seabrokers Services ansatte i Vestre Svanholmen 6 for fantastisk innsats i forbindelse med ombyggingen, og ikke minst fleksibilitet og positivitet i forbindelse med nye arbeidsoppgaver, barista kurs, og den generelt positive holdningen gjennom hele prosjektet!

Gratulerer alle sammen! Dette var helt utrolig kjekt!!