Etter at Vår Energi i årsskiftet flyttet inn i 32.000 kvadratmeter i Seabrokers Vestre Svanholmen 1, stod Vestre Svanholmen 12 tomt. Vestre Svanholmen 12 er kanskje det fineste bygget Seabrokers har når det kommer til innredning og materialvalg, og vi  er godt i gang med å konvertere bygget fra å være et enbrukerbygg til å være et spennende og kreativt flerbrukerbygg. Dette har gitt raske resultater, og i løpet av årets første måneder er det signert 4 kontrakter med nye leietakere i bygget. Det er også engasjert arkitekter som har fremmet løsninger som skal bidra til å stimulere til samhandling på tvers av forskjellige bedrifter. Tanken vår er at dette bygget skal bidra til nytekning, og skape synergier mellom ung og voksen teknologi. Og Ung og voksen teknologi blir det virkelig med både Dolphin Drilling, KVS Technologies, Terratec og Misc Games som nye leietakere. Vi håper at leietakermixen her vil bidra til samme gode synergier som vi har sett i Teknologibygget Vestre Svanholmen 4.

Bygget for trivsel og samhandling

I Vestre Svanholmen 12 er store områder av den første etasjen i spansk marmor på gulvene i tillegg til en lys og innbydende kantine med utsikt over golfbanen på Forus. Det finnes også et romslig treningsstudio med et bredt utvalg treningsapparater. Den monumentale trappen i midten av bygget forbinder  sømløst byggets tre fløyer. På den store takterrassen kan ansatte nyte kaffen fra byggets egen baristasone.

– Hva får kundene dersom de velger Seabrokers Group som utleier? – Kundene hos oss kan se frem til en langsiktig huseier som er «hands on» og som verdsetter fornøyde leietakere. Vi har flere eksempler på leietakere som har vært med oss fra dag en, og som har opplevd ”Seabrokersfleksibiliteten” når det gjelder opp- og nedjusteringer av leieareal i takt med markedet. Byggene våre er driftet og forvaltet av Seabrokers Services, som gjennom lang erfaring bidrar til nettopp dette.

Er du interessert i å være en del av Norges viktigste industri-område? Vil du inn i et av de fineste byggene midt i ”gullrekka” på Forus? Better call Pål på telefon 928 06 292. Eventuelt kan du sende ham en mail på: pal.beck@seabrokers.no