Misjon

Oppdraget vårt er å skape en tryggere og bedre verden. Vi erkjenner at utviklingshjulet går fort, og vi forplikter oss til å være i forkant av fremgang og innovasjon for å møte morgendagens behov.

Her er dagens utviklingshjul som dreier seg mot fremtidige innovasjoner:


Formål

Vårt formål er å tilby utmerkede produkter og flerbruksservicesystemer som overgår kundenes forventninger – som vi sier det: «Ett system for å betjene dem alle». Som et kundeorientert og kunnskapsdrevet selskap skaper vi bærekraftige verdier for alle interessenter. Kvalitet, pris, service og tidsriktig levering er suksessdrivere som gjør oss i stand til å oppnå lønnsom vekst.

Ved å være tro mot vår misjon og vårt formål, tar vi sikte på å etablere oss som industriledere når det gjelder å tilby innovative og pålitelige løsninger. Vår standhaftige forpliktelse til kundetilfredshet og innovasjon understreker målet vårt om å levere langsiktig verdi.


Mål

Vi tar sikte på å være den ledende leverandøren av ATEX /IECEx Ex(p) og Ex(s) godkjente selvreguleringsdomer over hele verden for radar- og VSAT-systemer. Vi har også som mål å være den ledende leverandøren av Collison Avoidance and Vessel Monitoring Systems i den maritime olje- og gassektoren.

Om oss
Et kunnskapsbasert selskap

Nøkkelidéen vår er å gi kundene våre oppdaterte, effektive, brukervennlige, pålitelige og kostnadseffektive løsninger.

Misjon, formål & mål
En tryggere og bedre verden

Gjennom målrettet innovasjon og kontinuerlig produktforbedring gir vi de beste sjøovervåkningsløsningene for å øke sikkerheten for mennesker, miljø, eiendeler og fartøy.

Ledige stillinger
Vi tilbyr ulike karrieremuligheter

Som ansatt i Seabrokers har du mulighet til å bli en del av et internasjonalt selskap.