Fundamentering av Sjøkanten senter – Harstad.

Vi har denne uken fått skriftlig bestilling på fundamenteringsarbeidene for nytt kjøpesenter i Harstad, av Block Berge Bygg A/S. Vi skal på dette prosjektet utføre boring/levering/montering  av ca 7000m med 120mm stålkjernepeler boret med 273mm foringsrør. Oppstart er uke 6 og vi takker Block Berge Bygg A/S for tillitten!  Les mer om Sjøkanten her 

 

Spunting  – Bekkestranda, Sande.

Her har vi fått bestilling på utførelse av en spuntearbeidene i Sande, av ØPD A/S. Vi skal her levere og ramme spunt for en 6x7m spuntegrop til et pumpeanlegg, som skal fordybles med fjellbolter og avstives innvendig før utgraving. Antatt oppstart er uke 5 og vi takker ØPD for oppdraget.

 

Prøvepeling – Lura Bydelssenter Trinn 1

Her har vi fått bestilling på prøvepelingen i forbindelse med Lura Bydelssenter, av Hent A/S. Her skal vi i først omgang levere og ramme 175m med P270/P345 peler og vi takker Hent AS/ for oppdraget. Les mer om Lura Bydelssenter her.

 

Fundamentering på Fylkeshuset i Tønsberg.

Dette er en refundamenteringsjobb på Fylkeshuset i Tønsberg som vi har fått i bestilling, av Willy N. Andersen A/S. Her skal vi utføre boring av RD peler for en del av en ny etasje på eksisterende bygg, der jobben utføres med miniriggen. Jobben startet i denne uken og vi takker for oppdraget!

 

Stagboring på Tollboden, i Stavanger

Her har vi fått bestilling på boring for refundamentering for hovedtrappen til den gamle tollboden på Strandkaien 46 i Stavanger av Vest Betong A/S. Trappen skal fundamenteres ved boring av stag type Ischebeck TITAN 103/51 – 4stk a15m/pr.stk. Vi takker Vest Betong for oppdraget