Tungt anleggsarbeid kan ofte virke imponerende på grunn av størrelsen på maskinene og lyden de lager. For oss handler det likevel mest av alt om håndverk og dyktige fagfolk som leverer kvalitet.

Slik har vi skapt en lojal og voksende kundegruppe – og vi er blitt Norges største uavhengige fundamenteringsselskap med en bred portefølje av tjenester.

Underveis har vi håndtert noen av de mest utfordrende grunnforholdene i Norge. I tett samarbeid med byggefirmaer skaper vi trygg grunn til å bygge strukturer som skal vare i generasjoner. Vi er stolte av å levere utførelse av høy kvalitet, til avtalt tid og budsjett.

Midt oppi alt dette er vi også opptatt av vår felles fremtid. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere miljøavtrykket vårt ved blant annet å bruke biodrivstoff og elektrifisere stadig mer av produksjonen vår.

Vi engasjerer oss i å skape uformelle møteplasser hvor unge og gamle kan utvikle interesse og lidenskap for maskin og verktøy. Og vi jobber tett med lokale skoler for å gi et læringsmiljø til elever som viser interesse for vår lidenskap – å bygge en bedre fremtid, et fundament om gangen.

Om oss
Vi får jobben gjort profesjonelt og effektivt

Grunnlagt i 2006 med den innovative kraften som alltid har preget Seabrokers, passerte vi i 2022 en årlig omsetning på en halv milliard kroner. Med oss på laget har vi mer enn hundre dedikerte mennesker.

Visjon & verdier
Førstevalget innen fundamentering

Vi skal være landets mest attraktive og mest foretrukne leverandør av fundamenteringstjenester.

Historie
Historien vår

Da Seabrokers Group skulle reise et næringsbygg, oppdaget vi et stort forbedringspotensial i fundamenteringsbransjen. Løsningen ble å starte Seabrokers Fundamentering.

Ledige stillinger
Vi tilbyr ulike karrieremuligheter

Kunne du tenkt deg en jobb som maskinfører, sveiser, hjelpemann, eller boreriggoperatør?