– Høye energipriser gjør at mange eiendomsutviklere og -eiere har blitt interessert i å ta grep rundt egen energiforsyning. Det var derfor veldig kjekt at vi kunne samarbeide med Asplan Viak om å arrangere seminar for bransjen. Her var representanter for eiendomsbransjen, rørleggere og energiselskap, banker og finansieringsinstitusjoner så vel som leverandører av utstyr og varmesentraler. Kort sagt – her var folk fra alle sider av bordet, og det gir ekstra verdi for alle tilstede. Jeg vil si det var et svært vellykket arrangement i godt tilpassede lokaler, sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder i Seabrokers Fundamentering.

Seabrokers GeoEnergi har høyt aktivitetsnivå og betydelige vekstambisjoner.

– Vi har full drift på maskinparken og enorm interesse fra både gamle og nye kunder. Jeg er spesielt stolt over at erfarne kunder kommer tilbake til oss for nye prosjekt. Det tyder på at vi leverer gode produkter til konkurransedyktige priser. Vi har flere nye boremaskiner i bestilling, og får levering av en allerede i kommende uke. Den går rett ut i arbeid, sier Hans Christian Hanevold, daglig leder i Seabrokers GeoEnergi.

Hanevold tror markedet vil vokse fremover.

– Grunnvarme er et tiltak som man har kontroll på selv, hvor det er lite byråkrati og ikke minst er det ofte svært lønnsomt. I tillegg er det ukontroversielt og svært kortreist energi. Det finnes protestgrupper mot både vannkraft, vindkraft, gasskraft og solcellefabrikker, men ikke grunnvarme. Dette merker stadig flere, og de oppfatter oss som en seriøs aktør med konkurransedyktige løsninger. Vi skal vise oss tilliten verdig og det tror jeg vil være fundamentet i vår planlagte vekst, avslutter Hanevold.