STÅLKJERNEPELING AV SOLUM KOPLINGSSTASJON – SKIEN
Dette er et prosjekt for TOR Entreprenør AS der vi har fått bestilling på pelearbeidene basert på bruk av stålkjernepeler. Vi skal på dette prosjektet levere og montere ca 150m med 70mm peler, for en koblingsstasjon til Skagerak Energi. Antatt oppstart er uke 32 og vi takker TOR Entreprenør AS for oppdraget! På dette oppdraget benyttes en av Seabrokers Entreprenør Services Nemek 510TS borerigger

 

PELING AV IVAR AVFALLSSORTERINGSANLEGG – SANDNES  

Dette er et prosjekt der IVAR skal bygge nytt sorteringsanlegg for avfall på Forus, der vi har fåt bestilling på pelearbeidene av MASIV A/S. Dette er et stort prosjekt der vi skal levere og ramme ca 16000meter med HP peler.(Stålbjelker) Prosjektet startet i uke 21 og pelearbeidene her vil pågå i ca 6 mnd, der vi må benytte den største maskinen som vi har som er en Banut 655 med 12tonns lodd + at vi må inn med vår Liebherr m/vibrolodd!! Seabrokers Entreprenør Service AS takker MASIV A/S for oppdraget og ser frem til et godt samarbeid på prosjektet!

 

PELING AV SJØSTJERNEN – BERGEN 

Dette er et boligprosjekt for Betonmast Bergen AS der vi har fått bestilling på pelearbeidene basert på bruk av stålkjernepeler. Vi skal på dette prosjektet levere og montere ca 1500m med 90/120mm peler. Oppdraget vil bli utført av vår Nemek 1130 TS Borerigg. Antatt oppstart er uke 24 og vi takker Betonmast Bergen AS for oppdraget!

 

PELING AV TREPELER FOR BRYGGE – TANANGER 

Dette er et prosjekt for Skanska avd Bro & Marine i Tananger der vi skal i gang med peling for refundamentering av en eksisterende brygge. Vi skal i dette prosjektet fått oppdraget med ramming av 29stk/230meter med trepeler, utført med vår Volvo 380 m/Movax vibrolodd. Oppstart er uke 24 og vi takker Skanska for oppdraget!

 

BETONGPELING UTLEIE AV RIGG – DRAMMEN 

Dette er en jobb der vi har fått bestilling på ramming av ca 5000m betongpeler i Drammen, av Kynningsrud Fundamentering AS. Antatt oppstart er uke 24 og vi takker for oppdraget.

 

PELEFUNDAMENTERING  AV KJELLE HELSEPARK – TØNSBERG 

Her har Seabrokers Entreprenør Service/ HOLT RISA fått bestilling på pelearbeidene for en Kjelle Helsepark i Tønsberg, av Betonmast A/S. Bygget skal fundamenteres med ca 1300m med RD peler, med vår Nemek 1130 TS, og oppstart er satt til uke 32. Vi takker Betonmast A/S for oppdraget!

 

FUNDAMENTERING LAUNES BRU – EGERSUND 

Dette er en jobb for Bertelsen & Garpestad der vi har fått oppdraget med fundamentering for ny jernbanebru, i Egersund. Jobben utføres med Klemm 702 minirigg og her skal vi bore 323mm rør og montere 4 stk 220mm peler fra en jernbanevogn, for to fundamenter til ny stålbro. Oppstart er uke 26/27 og vi takker Bertelsen & Garpestad for oppdraget!

 

FUNDAMENTERING AV BILBUTIKK FOR BERTEL O. STEEN – FORUS 

Dette er et prosjekt for Masiv AS der de skal i gang med utvidelse av Bilforretning, for bertel O Steen. Seabrokers Entreprenør Service / HOLT RISA har i dette prosjektet fått oppdraget med levering/ramming av ca 1400m med betongpeler type P 270 MA. Vi benytter vår BANUT 555 pelemaskin til dette oppdraget. Antatt oppstart er uke 32 og vi takker Masiv AS for oppdraget!

 

MIKROPELING I ELVEGATA 12 – VOSS

Dette er et prosjekt for Stoltz Entreprenør AS der de skal i gang med boliprosjekt nær elva Vosso, for Vestlandske Boligbyggelag. Vi skal på dette prosjektet med vår Klemm 802 – 2 borerigg utføre pelearbeidene med boring av 92stk 15m lange Ischebecpeler som forsterkes med knekkavstiving ut mot Vosso elva. Oppstart av spunting er satt til uke 32 og vi takker for oppdraget!

 

PELING AV BJØRKELANGEN SKOLE – AKERSHUS 

Her har vi fått bestilling på pelearbeidene for en Bjørkelangen skole i Akershus, av Hent A/S. Bygget skal av vår Nemek 1130TS  pelemaskin fundamenteres med ca 2000m med 90mm stålkjernepeler og oppstart er satt til uke 33. Vi takker Hent A/S for oppdraget!