Det er unektelig litt stas når våre italienske partnere etterspør vår ekspertise. Prosjektet, som har fått besøk av byens ordfører, er et viktig prosjekt for et kommende jubileum, sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder i Seabrokers Fundamentering.

Seabrokers installerer 40 jetpeler sammen med Dolomiti Rocce, en teknisk utfordrende jobb. Vår jetpele-ekspert Lars Hoksrud og prosjektleder Håkon Ringstad har vært sentrale i arbeidet, og kjekt er det når en av Romas største aviser har fått med seg hva Seabrokers bidrar til.

Broen fra 1860-tallet, opprinnelig en jernbanebro, ble bilbro i 1920. Etter en brann skal den nå renoveres, med jetpeler som går nesten 40 meter ned i bakken. Her må man vite hva man driver med!

Solvik-Olsen er stolt av selskapets internasjonale erfaring, men understreker at hovedfokuset er Norge. «Vi har nylig fullført et oppdrag i Stockholm og nå er vi i Italia. Vår kompetanse anerkjennes internasjonalt, men Seabrokers skal primært betjene det norske markedet. Vi har flere prosjekter i Norge med fokus på jetpeling og injeksjon. Oppkjøpet av Jetgrunn har styrket oss og vi er svært konkurransedyktige. Lars Hoksrud er en uvurderlig ressurs, avslutter Solvik-Olsen»

Seabrokers Fundamentering er en ledende aktør innen fundamenteringsarbeid som spunting, boring og peling og er en del av Seabrokers Group.

Med fokus på vekst, innovasjon og fremtidens løsninger, ønsker vi flere lærlinger og morgendagens arbeidskraft med oss på laget!